Termeni si conditii

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

  • Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
  • Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 3 ore;
  • Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Back al browserului, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Lanseaza comanda.

Cand aveti in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati si va decideti sa trimiteti comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitatile de livrare si plata, tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adaugati oricand datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Alte solicitari. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Confirma comanda.

Livrarea produselor

Optiunile pentru livrarea produselor sunt in functie de metoda de plata aleasa.

Pentru plata cu card bancar se poate opta pentru livrare gratuita prin Posta Romana, sau contra cost prin firma de curierat NemoExpres, in raza localitatilor in care acesta functioneaza. Lista retelei NemoExpres o puteti consulta aici: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf

In cazul in care valoarea comenii depaseste 200 RON, livrarea este gratuita.

Pentru plata ramburs, singura optiune este Livrarea in sistem ramburs prin Posta Romana

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti, livrarea se face prin personalul propriu al MGMotors.ro.

Plata produselor

MGMotors.ro va ofera doua modalitati de plata:

  • Plata cu numerar - ramburs;
  • Plata cu card bancar online prin platformele securizate PayPal, PayMill sau BlueSnap;